vegetables

Zöldségek a legegészségesebb ételeket, hogy az egészség előmozdítása

A megfelelő zöldség

Cékla konzerv savanyú a télre

Egy nagyon finom vörös szépség répa. A  ecetes cékla a téli csemegék a maga szépsége ebédidőben fagyos téli napokon is.  Így a  konzerv ecetes cékla. A recept a következő:

Vágjuk le a céklát végén, alaposan mossuk le, forraljuk 3-40 percig, majd hűtsük le hideg vízzel, húzza, vágja ki a hibás helyet (ha van a cékla), akkor is csak egyszer, öblítse víz-és darabokra vágva 1 cm vastag, majd csíkokra vagy kockákra.  Készítse elő a töltelékhez: Az 1 liter vízzel, hogy 2 evőkanál só. Forraljuk fel.

A jól kiöblített 1 L jar sorba, 4-5 evőkanál 5%-os ecet, 6 db szegfűbors és szegfűszeg, 1 babérlevél.  Ezután helyezzük a céklát egy jar, kb 650-700 gramm literenként jar. Öntse a forró töltés, fedjük le fedővel, és főtt sterilizált fel: 0,5 literes edény 10 percig, 1 liter üvegek a 12-15 perc.  Ezután a bankok azonnal hengerelt és lehűtik.

Is, előkészíti az édes savanyú céklát a tél.  Felkészülés ugyanaz. Csak töltse ki veszi 1 liter víz 0,5 teáskanál só, 100 g cukor, 2-3 kis darab fahéj 6-8 db szegfűszeg és erős paprika. Pároljuk 8-10 percig, és töltse ki a fűszereket öntsük egy korsó a céklát.  És ne felejtsük el, hogy egy üveg ecettel és céklát is kell hozzá: egy 0,5 literes üveg veszi 330-350 g répa és 5-6 teáskanál 5%-os ecetet.

Kitöltött üvegekbe fedéllel és sterilizálni terjed ki: 0,5 literes edény 12 perc, 1 liter üvegek 15 percig. Ezután a bankok roll up és a hűtőszekrényben.  Élvezze a készítmények.

pácolt cékla, répa